İçi yolcu dolu minibüse silahlı saldırı 

Silahlı magandalar, Küçükçekmece yakınlarında içi yolcu dolu minibüsün sürücüsüyle önce kavgaya tutuştu, ardından da yolcuların korku dolu bakışları arasında silahla saldırdı.

19 Şubat 2019 Salı 16:27
İçi yolcu dolu minibüse silahlı saldırı 






İçi yolcu dolu minibüse silahlı saldırı 

İstanbul Küçükçekmece'de yolcu minibüsü şoförünün kavgası silahlı çatışmaya dönüştü. Kavga ettikleri şoförü takip eden şehir magandaları, içerisinde yolcu dolu minibüse etti. Bu sırada saldırganlara araçta bulunan polis memuru da silahıyla karşılık verdi. Yolcuların büyük korku yaşadığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

YOLCULAR ARASINDA POLİS MEMURU VARDI


İstanbul Küçükçekmece'de yolcu dolu minibüse ateş açan saldırganlara araçta bulunan polis memuru da silahıyla karşılık verdi. Yolcuların büyük korku yaşadığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şirinevler-Şahintepe Mahallesi hattında çalışan bir minibüs şoförü ile tartıştığı kişiler kavga etti. Kavga sonrası minibüs sürücüsü olay yerinden ayrıldı. Daha sonra minibüs şoförünün kavga ettiği kişiler, saat 23.00 sıralarında Halkalı istikametine yolcu dolu minibüsüyle ilerleyen sürücünün peşine katıldı.

Bir araçtaki şüpheliler takip sırasında Yenibosna civarında minibüse ateş açtı. Yolcular büyük korku yaşadı. Yolcular arasında bulunan bir polis memuru ateş açan saldırganlara silahıyla karşılık verdi. Basın Ekspres yolunda bir süre minibüsü takip eden saldırganlar daha sonra kaçarak uzaklaştı. Minibüs şoförü aracı Halkalı Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.