Şırnak İdil'de husumetli aileler çatıştı: 3 ölü

ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'ne bağlı Yağmurca Köyü'nde, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi öldü,...

28 Mart 2015 Cumartesi 17:40
Şırnak İdil'de husumetli aileler çatıştı: 3 ölü






Şırnak İdil'de husumetli aileler çatıştı: 3 ölü

Ramazan İMRAĞ- Bayram KAPLAN/ CİZRE,İDİL (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'ne bağlı Yağmurca Köyü'nde, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi öldü, aralarında kadın ve çocukların da olduğu yaklaşık 10 kişi de yaralandı.
Yağmurca Köyü'nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan 2 aile fertleri arasında bugün saat 15.30'da tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki aile fertleri arasında çatışma çıktı. Tabancanın yanında otomatik tüfeklerin de kullanıldığı çatışmada kimlikleri henüz öğrenilemeyen 3 kişi öldü, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 10 kişi de yaralandı.

Yaralıların durumunun da ağır olduğu belirtilirken, Mardin'in Midyat ve Nusaybin ile Şırnak'ın İdil, Cizre ve Silopi İlçeleri'nden destek için ambulans çağırıldı. Yaralılar, Cizre ve İdil'deki hastanelerde tedavi altına alındı.
Olayın duyulmasının ardından jandarma ekipleri Yağmurca Köyü'ne sevkedildi. Olay yerine gelen ve aralarında jandarma komandoların da bulunduğu askerler köyde yoğun güvenlik önlemi aldı. Giriş çıkışlara izin verilmezken, güvenlik güçleri olayın büyümemesi için köy çevresinde ve köydeki her evin önünde beklemeye başladı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.