İdil'de polise el yapımı patlayıcı ile saldırı:1 polis yaralı

Bayram KAPLAN/İDİL (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'nde dün gece 'Abdullah Öcalan'a özgürlük' adı altında yapılan yürüyüşün ardından çıkan olaylarda, PKK sempatizanlarının attığı el yapımı patlayıcıdan 1 polis memuru...

03 Temmuz 2015 Cuma 12:27
İdil'de polise el yapımı patlayıcı ile saldırı:1 polis yaralı






Bayram KAPLAN/İDİL (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın İdil İlçesi'nde dün gece 'Abdullah Öcalan'a özgürlük' adı altında yapılan yürüyüşün ardından çıkan olaylarda, PKK sempatizanlarının attığı el yapımı patlayıcıdan 1 polis memuru yaralandı.
İdil'in Adile Naşit Caddesi'nde dün gece toplanan bir grup gösterici, Abdullan Öcalan posterleri ve PKK flamaları ile Alanya Caddesi'ne kadar yürüdü. Öcalan lehine slogan atılan yürüyüşün ardından yapılan kısa süreli oturma eyleminin ardından grup dağıldı.
Ancak yürüyüşten sonra Yeni ve Turgut Özal Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile çatışan göstericiler, polise çok sayıda el yapımı patlayıcı madde, molotof kokteyli ve havai fişek attı. Polis göstericilere gaz bombası, plastik mermi ile karşılık verirken, olaylar sırasında bir polis memuru atılan el yapımı patlayıcıdan yaralandı.
Polis memuru, İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırılırak tedavi altına alınırken, olaylar gece geç saatlere kadar sürdü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.