İki genç kız el ele tutuştu, ölüme atladı | Mavi Balina dehşeti

Mavi Balina terörü ailelerin kabusu haline geldi. İki kız öğrenci inşaat halindeki binaya çıkarak ölüme atladı. Çocuklar hastanede yaşam savaşı veriyor..

25 Nisan 2019 Perşembe 08:39
İki genç kız el ele tutuştu, ölüme atladı | Mavi Balina dehşeti






İki genç kız el ele tutuştu, ölüme atladı | Mavi Balina dehşeti


Ailelerin kabusu Mavi Balina terörü Gaziantep Şehitkamil ilçesinde yeniden ortaya çıktı. Bu kez iki kız çocuğu koşarak çıktığı inşattan ölüme atladı. Vatandaşların ihbarıyla hastaneye kaldırılan 15 ve 16 yaşındaki iki kız çocuğunun durumu ciddiyetini koruyor.

Yurdun dört bir yanında yaşanan olaylar nedeniyle aileler tedirgin. Özellikle toplu intihar girişimlerinde çocukların ortak noktasının o korkunç oyun olması ailelerin endişelerini her geçen gün artırıyor. İşte Gaziantep'te dün meydana gelen olayda yeniden o şüpheyi gündeme getirdi. İnşaat halindeki binadan el ele tutuşarak atlayan 15-16 yaşlarındaki 2 kız öğrenci hastanede tedavi altına alındı. Polis, genç kızların 'mavi balina' oyunundan etkilenerek intihar girişiminde bulunduğu iddiasını araştırıyor...


Gaziantep Şehitkamil ilçesi Fıstıklı Mahallesi'nde dün yaşanan olayda, S.K. ve P.Ş. isimli kız çocukları, koşarak geldikleri inşaat alanında istinat duvarını aşıp 12 katlı binanın çatısına çıkmaya çalıştı. Alandaki işçilerin uyarısı üzerine binanın ikinci katında el ele tutuşan iki arkadaş, kendilerini boşluğa bıraktı.

Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından S.K. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne, P.Ş. ise hayati tehlikesi olması nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızların 15-16 yaşlarında ve öğrenci oldukları öğrenildi.

Polis olay yerinde inceleme yaparken, kız çocuklarının 'mavi balina' olarak bilinen oyundan etkilenerek intihar girişiminde bulunulduğu yönündeki iddiayı araştırıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.