İki Kişiyi Tabancayla Yaralayan Şüpheli Tutuklandı

SAMSUN'da birlikte alkol aldığı 33 yaşındaki Barbaros Kocaoğlu ve kayınbiraderi 22 yaşındaki Murat Tekdemir'i tabancayla bacaklarından yaraladığı iddiasıyla polis tarafından yakalanan 37 yaşındaki Fatih İde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay...

24 Kasım 2014 Pazartesi 21:53
İki Kişiyi Tabancayla Yaralayan Şüpheli Tutuklandı






SAMSUN'da birlikte alkol aldığı 33 yaşındaki Barbaros Kocaoğlu ve kayınbiraderi 22 yaşındaki Murat Tekdemir'i tabancayla bacaklarından yaraladığı iddiasıyla polis tarafından yakalanan 37 yaşındaki Fatih İde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay 4 gün önce  İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Barbaros Kocaoğlu evine davet ettiği kayınbiraderi Murat Tekdemir ve Fatih İde ile birlikte alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Fatih İde ile diğerleri arasında alacak verecek meselesinden tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası İde üzerindeki ruhsatsız tabancayla ateş edip Kocaoğlu ve Tekdemir'i yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüpheliyi bugün İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi'nde olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde şahısların bıçakla saldırdıklarını kendisini korumak için ateş ettiğini söyledi.

Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen İde savcılık ifadesinin ardından çıkantıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.