İki küçük kardeş, sürmek için otomibil çalmış

Su almak için çalışır durumdaki aracı park edip markete giren öğretmen Erdem Güler, biri 8 diğeri 13 yaşında iki kardeşin hırsızlığına tanık oldu..

12 Mayıs 2019 Pazar 11:50
İki küçük kardeş, sürmek için otomibil çalmış






İki küçük kardeş, sürmek için otomibil çalmış



Polis ekipleri market önünden çalınan aracı bulmak için harekete geçince hayatlarının şokunu yaşadı. Aracı çalan iki kafadarın biri 8 diğeri ise 13 yaşında kardeş olduğu belirlendi. Otomobili çalınan öğretmen ise davacı olmadı. Antalya'da, su almak için market önünde duran Erdem Gürel'in çalışır durumdaki otomobili, 8 ve 13 yaşındaki iki kardeş tarafından bir anda çalındı. Araçla kaçan çocuklar kısa süre sonra yakalandı. Araç sahibi Gürel, çocuklardan şikâyetçi olmadı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi'nde, dün gece saat 00.30 sıralarında, Konya'da öğretmenlik yapan Erdem Gürel, kiraladığı otomobille Antalya'ya geldi. Gebizli Mahallesi'ne gelen Gürel, 1123 Sokak üzerinde su almak için bir marketin önünde durdu. Çalışır durumda bırakarak araçtan inen Gürel, markete girdiği sırada M.E. (8) ve C.D. (13) adlı iki kardeş araca binerek hızla uzaklaştı.

"NEDEN BÖYLE YAPTINIZ?"

Edinilen bilgilere göre aracın çalındığını gören Güler, marketten çıkarak koşmaya başladı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri, çevrede çalınan aracı aramaya başladı. Çalınan araç kısa süre sonra, Yeşildere Mahallesi 1171 Sokak üzerinde polis ekipleri tarafından durduruldu. Aracı çalınan Gürel, olay yerine gelince küçük çocuklara, "Sürmek için isteseniz verirdim. Niye böyle bir şey yaptınız?" dedi.

ÇOCUKLARDAN ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Aracı çalan iki kardeş işlem yapılmak üzere Çocuk Şube ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Çocuklardan şikâyetçi olmayacağını söyleyen Gürel, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.