İki Şüpheli Adliyeye Çikarildi

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() SARIYER’de içerisindeki 43 kişi ile batan tekne ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde gözaltına alınan 2 şüpheli saat 14.00’te İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarıldı. Kaçakçılık...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:21
İki Şüpheli Adliyeye Çikarildi






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() SARIYER’de içerisindeki 43 kişi ile batan tekne ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde gözaltına alınan 2 şüpheli saat 14.00’te İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarıldı.
Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün akşam saatlerinde gözaltına alınan 2 kişi Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Buradaki işlemlerin ardından 2 zanlı geceyi Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı’nda geçirdi. Jandarma tarafından saat 13.00 sıralarında Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesine götürülen zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildi. Buradan Sarıyer'deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’na getirilen zanlılar, işlemlerden sonra, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne götürüldü.
(FOTOĞRAFLI) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.