Ilgın'da feci kaza, 32 yaralı var

Ilgın yakınlarında devrilen yolcu otobüsünde bulunan 4'ü çocuk 32 kişi yaralandı. Yaralılar Akşehir ve Konya'da hastanelere sevk edildi.

06 Temmuz 2018 Cuma 02:01
Ilgın'da feci kaza, 32 yaralı var






Ilgın'da feci kaza, 32 yaralı var

Son Dakika Ilgın, Konya'nın Ilgın ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada sürücü ile 4'ü çocuk 32 yolcu yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, otobüs şöförü Murat Taştekin Konya'ya, diğer yaralılar ise Ilgın ve Akşehir devlet hastanelerine sevk edildi


Murat Taştekin yönetimindeki yolcu otobüsü Afyonkarahisar - Konya karayolu Ilgın mevkisinde yakınlarında devrildi. Kazada sürücü ile 4'ü çocuk 32 yolcu yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, otobüs şöförü Taştekin Konya'ya, diğer yaralılar ise Ilgın ve Akşehir devlet hastanelerine sevk edildi.

Kaza sonrası karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapanırken, otobüsün kaldırılması sonrası yol tekrar trafiğe açıldı.

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici Ilgın Devlet Hastanesine giderek yaralıların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Ilgın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
resat 2018-07-06 11:07:36

geçmiş olsun bu afyon yolunda ne çok kaza oluyor