İmam lojmanlarına silahla tarayan 4 kişi yakalandı

Cebeci Mahallesi'nde bulunan ve Cebeci Camisi imamı M.G.'nin ikamet ettiği lojmana düzenlenen silahlı saldırının failleri yakalandı.

11 Ağustos 2017 Cuma 21:28
İmam lojmanlarına silahla tarayan 4 kişi yakalandı






İmam lojmanlarına silahla tarayan 4 kişi yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Cebeci Mahallesi'nde bulunan ve Cebeci Camisi imamı M.G.'nin ikamet ettiği lojmana önceki gece 04.25 sıralarında silahlı saldırıda bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olaya ilişkin yapılan çalışma sonrası, saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheliler S.Ş, H.S, M.K. ve H.T.S. gözaltına alındı.

Şüphelilerin olay gecesi alkollü olduğu, imam lojmanından bir süre önce park halindeki bir tankere de ateş ettikleri belirlendi.

Olayın bir terör boyutunun bulunmadığı, şüphelilerin, "mala zarar verme", "hakaret ve tehdit", "taksirle yaralama", "kasten yaralama", "rüşvet" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından çok sayıda kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.T.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, S.Ş., H.S. ve M.K. ise serbest bırakıldı.

Saldırı anı, buradaki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, iki aracın evin önünden geçmesi ve silahla ateş açılmasının ardından köpeklerin aracın peşinden koşması görülüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.