İnegöl’de sandalye fabrikasında yangın

Seyfettin ARAS / İNEGÖL(Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’ndeki 2’nci Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Leta Sandalye fabrikasının depo bölümünde yangın çıktı. Yangını söndürmek için İnegöl,...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:40
İnegöl’de sandalye fabrikasında yangın






Seyfettin ARAS / İNEGÖL(Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’ndeki 2’nci Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Leta Sandalye fabrikasının depo bölümünde yangın çıktı. Yangını söndürmek için İnegöl, Bursa, Yenişehir, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü Yangın Söndürme ekipleri seferber olurken, fabrika sahibi fenalık geçirdi.
İnegöl ilçesi’ne bağlı Hamzabey Mahallesi’nde bulunan 2’nci Mobilya İhtisas Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Leta Sandalye fabrikasında işçilerin yemek molasında olduğu sırasında, fabrikanın depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yemek sırasında çıkan yangını gören personel İtfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın sırasında yemekhanede olan işçiler ise hızla tahliye edildi.
Tahliye edilen işçiler arasında bulunan hamile Gülten Şengül dumandan etkilenerek rahatsızlandı. Şengül,  112 ambulansı ile özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

FABRİKA SAHİBİNİN GÖZYAŞLARI
İçerisinde ürünlerin bulunduğu depodan yoğun duman ve alevlerin yükselmesi  sırasında korku dolu anlar yaşandı. Olay yerine önce gelen İnegöl İtfaiye ekipleri müdahale etmeye başladı. Alevlerin yoğun olması nedeniyle Bursa ve diğer ilçelerdeki İtfaiye ekiplerine haber verildi. Gelen İnegöl, Bursa, Yenişehir, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri söndürme çalışmalarına katıldı. Yangın söndürme çalışmalarına işçiler de destek oldu.
Yangını duyar duymaz olay yerine gelen Leta Sandalye fabrikası sahibi Levent Özcan fenalık geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Özcan'ıdiğer fabrika sahipleri sarılarak sakinleştirmeye çalıştı. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.