İnşaat işçisi 5'inci kattan düşerek öldü

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman), () - ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, kalıpçı ustası 59 yaşındaki Mehmet Demir, çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek yaşamını yitirdi. Olay, öğleden sonra Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana...

28 Ocak 2015 Çarşamba 17:24
İnşaat işçisi 5'inci kattan düşerek öldü






Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman), () - ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, kalıpçı ustası 59 yaşındaki Mehmet Demir, çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek yaşamını yitirdi.
Olay, öğleden sonra Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. TOKİ konutlarının yapımında kalıpçı ustası olarak çalışan Mehmet Demir, 5'inci katta çalıştığı sırada dengesini kaybederek merdiven boşluğuna düştü. Yardımına koşan çalışma arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Demir'in öldüğünü belirledi.
Ölümü ile mesai arkadaşlarını yasa boğan Demir'in cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Besni Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.