İnşaatta Uyuşturucudan Öldü

Mehmet BULUT/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, inşaatta cesedi bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan gencin uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girerek öldüğü belirlendi. Öğleden sonra Vatan Mahallesi'nde, inşaatta bir kişinin hareketsiz...

24 Kasım 2014 Pazartesi 16:08
İnşaatta Uyuşturucudan Öldü






Mehmet BULUT/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te, inşaatta cesedi bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan gencin uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girerek öldüğü belirlendi.
Öğleden sonra Vatan Mahallesi'nde, inşaatta bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İnşaata gelen sağlık görevlileri yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan 25 yaşlarındaki kişinin öldüğünü belirledi. Sağlık ekiplerinin ve polislerin yaptığı incelemede, kimliği belirlenemeyen gencin uyuşturucu aldıktan sonra komaya girerek yaşamını yitirdiğini saptadı. Kimliği tespit edilmeye çalışılan gencin cesedi, olay yerindeki inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.