İnsanlığınızdan utanın: Öldürüp trafik levhasına astılar

Çocuklara, kadınlara ve hayvanlara yönelik saldırılar durmak bilmiyor. Andırın'da öldürülen bir tilki trafik levhasına asılarak vahşet örneği sergilendi.

19 Ekim 2018 Cuma 12:24
İnsanlığınızdan utanın: Öldürüp trafik levhasına astılar






İnsanlığınızdan utanın: Öldürüp trafik levhasına astılar

İnsanlıktan nasibini almamış kimliği belirsiz kişiler öldürdükleri tilkiyi trafik levhasına asarak vahşet örneği sergiledi.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde kimliği belirsiz kişiler, bir tilkiyi öldürüp ayaklarından trafik levhasına astı. Ölü tilkiyi görenler, olaya büyük tepki gösterdi.

Yurt genelinde hemen hemen her gün yaşanan hayvana yönelik şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Yaşanan son acı olayın adresi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Yeniköy Mahallesi oldu. Yeniköy Mahallesi sakinleri, yol kenarındaki trafik levhasında ayaklarından asılı ölü tilkiyi görünce büyük şok yaşadı.

"BUNU YAPAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ"


Edinilen bilgilere göre göre mahalle sakinlerinden Niyazi Avcı, tilkiyi öldürüp asanlara sert tepki gösterdi. Tilkiyi bulunduğu yerden indirdiğini ve gören herkesin kendisi gibi tepki gösterdiğini belirten Avcı, "Bunu yapan her kim olursa olsun insanlıktan nasibini almamış. Ne olursa olsun sonuçta o da bir canlıdır" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.