İntihar Etti, Cesedini Tesadüfen Sağlık Ekipleri Buldu

İbrahim ÖZTAŞ/ SAİMBEYLİ(Adana), () - ADANA'nın Saimbeyli İlçesi'nde 16 yaşındaki Galip Gücel, kendini ip ile ağaca asarak intihar etti. Gücel'in cesedi, ambulansla hasta almaya giden sağlık ekipleri tarafından tesadüfen bulundu. Olay,...

06 Kasım 2014 Perşembe 18:23
İntihar Etti, Cesedini Tesadüfen Sağlık Ekipleri Buldu






İbrahim ÖZTAŞ/ SAİMBEYLİ(Adana), () - ADANA'nın Saimbeyli İlçesi'nde 16 yaşındaki Galip Gücel, kendini ip ile ağaca asarak intihar etti. Gücel'in cesedi, ambulansla hasta almaya giden sağlık ekipleri tarafından tesadüfen bulundu.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında Saimbeyli İlçesi'nin Karakuyu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ambulansla Aksaağaç Mahallesi'ndeki bir hastayı almaya giden 112 Acil Servis Ekibi, Karakuyu Mahallesi girişinde yolun kenarındaki ağaçta asılı biri olduğunu fark etti. Ambulanstan inerek ağacın yanına giden sağlık ekibi, asılı olan kişinin öldüğünü belirledi. İhbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, yapmış olduğu incelemede intihar eden kişinin Galip Gücel olduğunu tespit etti. Ayrıca, Gücel'in intihar etmeden önce yazıp ağacın yanındaki bir taşın altına bıraktığı intihar notu da bulundu.
YA SEN, YA DA ÖLÜM

Galip Gücel'in, bulunmasından yaklaşık 1-2 saat önce öldüğü tahmin edilirken, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gücel'in, intihar notunda bir kızı çok sevdiğini ve kıza açılamadığı yazdığı iddia edilirken, Facebook sayfasında paylaştığı fotoğrafların birinde 'Kavuşmak ölümse hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm. Kanayan şu gönlüm, ben yolumu çoktan çizdim. Ya sen, ya da ölüm' yazısı dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.