İntiharcı bu kez, çay, yağ, şeker ve otobüs bileti istedi

Adı İbrahim A. İstanbul'da çok sayıda binanın çatısına çıkarak polis ekiplerinden gelen yetkililerden aşağı inmek için yardım isteyerek adını duyuran vatandaş bu kez, şeker, çay, simit, yağ ve Karabük'e gitmek için otobüs bileti talebinde bulundu..

06 Şubat 2018 Salı 17:36
İntiharcı bu kez, çay, yağ, şeker ve otobüs bileti istedi






İntiharcı bu kez, çay, yağ, şeker ve otobüs bileti istedi

Daha önce çıktığı çatılarda intihar etmemek için yardım isteyen İbrahim A, bu kez Bakırköy'de bir bankanın en üst katında ilginç taleplerde bulundu..


İstanbul daha önce de birkaç defa intihar girişiminde bulunan simitçi İbrahim A.  bu kez Bakırköy'de 5 katlı bir bankanın çatısına çıktı. İntihara kalkışan simitçi müzakereci polislerden çay, yağ şeker ve Karabük için otobüs bileti gibi ilginç isteklerde bulundu.


İntihar girişimi, İncirli caddesi üzerindeki 5 katlı bir bankanın çatısında gerçekleşti. Daha önce de İstanbul'da merkezi yerlerde birkaç intihar girişiminde bulunan 25 yaşındaki simitçi İbrahim A., bankanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle Bakırköy istikameti 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Zaman zaman aşağı sarkan simitçi vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Çok sayıda vatandaşın izlediği intihar girişiminde çok sayıda vatandaşın sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı görüldü. Borcu olduğunu iddia eden İbrahim A.'nın aşağı inmek için ilginç isteklerde bulundu. Müzakereci polislerinden çay, yağ, şeker ve Karabük'e otobüs bileti isteyen İbrahim A. uzun uğraşların ardından intihardan vazgeçirilerek aşağı ndirildi. İbrahim A. ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.