İpsala'da otomobildeki 21 kilo eroine 3 tutuklama

Ünsal YÜCEL/İPSALA(Edirne),()-EDİRNE’de İpsala Sınır Kapısı’ndan yurt dışına çıkış yapan bir otomobilde 21 kilo 271 gram eroin ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı. Türkiye’den çıkış yapmak için İpsala Sınır Kapısı’na...

05 Mart 2015 Perşembe 12:56
İpsala'da otomobildeki 21 kilo eroine 3 tutuklama






Ünsal YÜCEL/İPSALA(Edirne),()-EDİRNE’de İpsala Sınır Kapısı’ndan yurt dışına çıkış yapan bir otomobilde 21 kilo 271 gram eroin ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı.
Türkiye’den çıkış yapmak için İpsala Sınır Kapısı’na gelen Makedon uyruklu E.J.’nin kullandığı otomobil, risk kriterleri çerçevesinde x-ray taramasına sevk edildi. Tarama sonrası narkotik dedektör köpeği ‘Tina’nın da katıldığı detaylı aramada otomobil koltuklarının taban bölümüne gizlenmiş piyasa değeri 1 milyon 600 bin lira olan 21 kilo 271 gram eroin ele geçirildi. Eroine el konulurken, gözaltına alınan otomobil sürücüsü E.J. ile araçta yolcu olarak bulunan K.J. ve A.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu. Araçta bulunan 8 yaşındaki M.J. ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.