İranlı turist raftingte boğuldu

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da tatil yapan İranlı turist 48 yaşındaki Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, Köprüçay Irmağı'nda rafting yaparken bottan düşüp kafasını kayaya çarptı. Travma geçiren Lavaasanı, suda boğularak...

28 Mart 2015 Cumartesi 13:43
İranlı turist raftingte boğuldu






Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da tatil yapan İranlı turist 48 yaşındaki Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, Köprüçay Irmağı'nda rafting yaparken bottan düşüp kafasını kayaya çarptı. Travma geçiren Lavaasanı, suda boğularak öldü.
İranlı Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, eşi ve kızı ile birlikte tatil için Antalya'ya geldi. Seyedjajıl Grarıbıan Lavaasanı, dün rafting yapmak için Manavgat İlçesi Beşkonak Mahallesi'nde bulunan Köprüçay Irmağı'na gitti. Turist kafilesiyle birlikte rafting botuna binen Lavaasanı, ırmakta ilerlerken bottan düşerek kafasını kayaya çarptı. Olay yerinde bulunanlar tarafından sudan çıkartılan Lavaasanı'nın kafasını çarpması sonucu travma geçirdiği ve bu yüzden boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi.
İranlı turistin cenazesi jandarma tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken eşi ve kızının otele döndüğü belirtildi. Lavaasanı'nın cenazesinin özel bir firma tarafından uçakla ülkesine gönderileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.