İş makinelerinin akülerini çalan şüpheliler yakalandı

BURSA, () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde Karayolları'na ait iş makinelerinin 6 aküsünü çalan 2 kişi jandarma tarafından yakalandı. Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayırköy Mahallesi’nde, şüpheli hareket...

02 Nisan 2015 Perşembe 12:12
İş makinelerinin akülerini çalan şüpheliler yakalandı






BURSA, () - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde Karayolları'na ait iş makinelerinin 6 aküsünü çalan 2 kişi jandarma tarafından yakalandı.
Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayırköy Mahallesi’nde, şüpheli hareket ettikleri bildirilen S.A. ve E.A. adlı kişilerin bulunduğu aracı takibe başladı. Orhangazi İlçe merkezi girişinde durdurulan araçta yapılan aramada 6 adet akü, 63 adet ortalama 120 santimetre boyunda kablo, 4 eldiven ve bir kablo kesme aleti bulundu. Akülerin üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Karayolları (TCK) yazısı üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma, Bakırköy Mahallesi yakınlarındaki 3 adet iş makinesinden 6 adet akünün çalındığını belirledi. Şüpheli araç içerisindeki kablolar ile ilgili olarak Türk Telekom ekipleriyle yapılan görüşme sonucu da yeni hat direklerinde kullanmak üzere yol kenarında makaralara sarılı halde kabloların kesildiği de tespit edildi. Hırsızlık olayları ile ile ilgili Cumhuriyet Başsavcısı'nın talimatıyla şüphelilerin evlerinde de arama yapıldı ancak herhangi bir malzeme bulunmadı. Gözaltına alınan S.A. ve E.A. adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.