İşadamı Gökhan Kalıpçı cinayeti; Katil zanlıları yakalandı

İzmir'de geçtiğimiz yıl Aralık ayında öldürülen işadamı Gökhan Kalıpçı'nın katil zanlılarının da arasında bulunduğu çeteye yönelik operasyonda 50 şüpheli gözaltına alındı.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 22:14
İşadamı Gökhan Kalıpçı cinayeti; Katil zanlıları yakalandı






İşadamı Gökhan Kalıpçı cinayeti; Katil zanlıları yakalandı

Son Dakika Haberler, İzmir polisinin aylardır peşinde olduğu suç örgütüne yönelik operasyon 6 ilde eş zamanlı olarak yapıldı. Aramalarda 50 şüpheli gözaltına alındı. Polisin suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda aralarında iş adamı Kalıpçı cinayeti zanlılarının da olduğu ileri sürüldü.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, farklı suçlara karıştıkları belirlenen ve suç örgütü lideri Serkan K. ile bağlantılı oldukları tespit edilen şüphelileri gözaltına aldı. Y

Yaklaşık 2 ay süren teknik takibinin ardından İzmir, Ankara, İstanbul, Manisa, Aydın ve Muğla'da 450 polisin katılımıyla yapılan eş zamanlı operasyonda 50 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 14 ruhsatsız tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi. Şüphelilerin, 'Kurşunlama, yaralama, tehdit, şantaj, yağma, kundaklama ve silahlı saldırı' suçlarına karıştıkları öğrenildi.

ARALARINDA CİNAYET ŞÜPHELİLERİ DE VAR

İzmir'in Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi'nde geçen 8 Aralık da kaldığı otelden çıktıktan sonra cipine binen iş adamı Gökhan Kalıpçı, cipi park ettiği yerden çıkarmaya çalışırken kimliği belirsiz bir kişi, arka kapı camı tarafından ateş etti. Gökhan Kalıpçı, başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Kalıpçı, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adalet 2018-05-20 21:22:34

Operasyonu yapan devlet görevlilerinden Allah razı olsun. Memleketimiz bu it sürülerine teslim edilmeyecek kadar kıymetlidir.

Avatar
Kanun adami 2018-06-30 12:00:28

Ne istediniz elleriniz titremedimi nasil bir vicdan bir ailenin hayatini karartmaya ne hakkiniz var bir anneye sonsuz evlat acisi cektirmeye sizleri bir Ana dogurmadimi

Avatar
Kanun adami 2018-06-30 12:06:17

Elbetteki Allah devletimiz den razi olsunnn simdi birde gundemde af af diye haykiriyorlar bu tur adamlar af verildiginde ciktiginda acaba hangi Ana kuzusunun canini yakacaklar... Yazik bir evlat kolay yetismiyor sizleere bir degil yuzbin kere yaziklar olsun benim evladim degil fakat basinda gordugumde canim acimisti evladimma yapilmis gibi hele o anneyi hic dusunemiyirumm. Vicdannnnnn