İstanbul Adalet Sarayı'nda Palalı Eylem...

   Serpil KIRKESER - Yüksel KOÇ / İSTANBUL, () ÇAĞLAYAN'daki  İstanbul Adalet Sarayı bugün ilginç bir eyleme sahne oldu. Fatih Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin kendilerinden rüşvet aldığını iddia eden seyyar...

03 Kasım 2014 Pazartesi 17:43
İstanbul Adalet Sarayı'nda Palalı Eylem...






 

 Serpil KIRKESER - Yüksel KOÇ / İSTANBUL, () ÇAĞLAYAN'daki  İstanbul Adalet Sarayı bugün ilginç bir eyleme sahne oldu. Fatih Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin kendilerinden rüşvet aldığını iddia eden seyyar satıcılar Abdülkadir O. ve Fatih D., palalarla vücutlarını çizdi. Adliyenin 'D' kapısının karşısında bulunan elektrik trafosunun üzerine çıkan 2 seyyar satıcı, sık sık "Fatih Belediyesi rüşvet alıyor", "Darp ediliyoruz, mallarımız alınıyor, fiş kesilmiyor, bunlar günümüzde yaşanıyor", "Fatih Belediyesi hak yiyor" şeklinde slogan attı.

İKNA ETMEK İÇİN 1 SAAT DİL DÖKTÜLER
Olay yerine gelen adliyenin güvenlik görevlileri ve polisler, 1 saat boyunca seyyar satıcıları ikna etmek için dil döktü. Gazetecilere konuşan eylemcilerin arkadaşı da, Fatih zabıtasının kendilerinden rüşvet istediğini, her zaman kendilerini darp ettiğini öne sürdü.  1 saatin sonunda ikna olan seyyar satıcılar, ellerindeki palaları yere atarak elektrik trafosundan indi. Eylemciler, polis tarafından gözaltına alındı.
Öte yandan, adliyeden çıkan personel ve vatandaşlar da uzun süre eylemcileri izledi, olan biteni cep telefonlarına kaydetti.

(FOTOĞRAF)

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.