İstanbul'da tüm giriş ve çıkışlar tutuldu

İstanbul'da aralıklarla düzenlenen Kurt Kapanı operasyonlarının yenisi bugün öğle saatlerinde başladı.

26 Nisan 2018 Perşembe 16:27
İstanbul'da tüm giriş ve çıkışlar tutuldu






İstanbul'da tüm giriş ve çıkışlar tutuldu

Son Dakika Haberler, İstanbul polisi, şehrin önemli giriş ve çıkışlarını tamamen tuttu. 150 ayrı önemli noktaya kurulan denetim merkezlerinde gün boyu 2 bin pernolelle uygulama yapılıyor. Havacılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü'ne ait polis botları ve dedektör köpeklerin de yer aldığı operasyon kapsamında, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlar, suç oranının yüksek olduğu semtler, umuma açık mekanların da aralarında bulunduğu 150 noktada, 2 bin personel ile uygulama ve denetim gerçekleştiriliyor.

GBT yapılıyor, mekanlar aranıyor

Asayiş ve terör olaylarını önleme amaçlı yayalar, motorlu taşıt sürücüleri, deniz yolu ve hava yolu ile İstanbul'a giriş yapan herkesin denetlenmesine yönelik şok uygulama gerçekleştiriliyor. Polis ekipleri, şüpheli görülen kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparken, umuma açık bazı mekanlar ve iş yerlerinde de arama yapılıyor.

150 noktada 2 bin personel

Kurt Kapanı-16 operasyonu kapsamında denetim ve uygulamaların saat 16.00'ya kadar süreceği belirtildi.İstanbul'da, hava ve deniz polisinin desteğiyle gerçekleştirilen Kurt Kapanı-16 operasyonu kapsamında, kente karadan, havadan ve denizden giriş ve çıkış noktalarının da aralarında bulunduğu 150 noktada 2 bin personelin katıldığı uygulama başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ado 2018-04-27 14:04:35

umuyorumki genç adaylar partiye girecekler siyaset yapacaklar hakimin savcının vb gördüyümüz insanları birdaha görmek istemiyoruz yeni yüzler yeni gençler geleceye yürüyüp millet vekili olacaklar artık gençlerin önü tamaemen açılmalıdır partilerde kaşarlanmış insanlar atılmalıdır