İstanbul Metrosu'nda kaybolan kız, akıl hastanesinde bulundu

Gezmek için geldiği İstanbul'da Taksim Metrosu'nda kaybolan genç kız, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde bulundu.

16 Aralık 2014 Salı 17:14
İstanbul Metrosu'nda kaybolan kız, akıl hastanesinde bulundu






İstanbul Metrosu'nda kaybolan kız, akıl hastanesinde bulundu

Geldiği İstanbul’da metronun içinde kaybolan Moldovalı Ana Gore (21),Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde bulundu. Psikolojik sorunları olduğu iddiasıyla hastanede tedavi altında tutulan genç kız, 3 gün daha hastanede yatacak.
İstanbul’da 15 yıldır yaşayan ve Türk vatandaşlığa geçen Liuba Gore,  metro içinede akbilini doldururken, kızını kaybetti. Polise başvuran anne Gore, 21 yaşındaki kızı Ana Gore’nin tatil için geldiği İstanbul'da metronun içinde kaybolduğunu belirtti.  “Kızımla gezmeye çıktık. Taksim metrosundaydık. Bir turistin Akbil dolunuman yardım etmek isterken bir anda kayboldu.  Güvenlik görevlilerince yardım istedim. Anons ettiler. Ancak bulunamadı. Belki eve döndümştür diye düşündüm.Eve gittiğimde evde yoktu. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum” dedi.

HASTANE DE BULUNDU

Anne Gore’nin başvurusu üzerine Kayıplar Büro Amirliği ekipleri geniş çalışma başlattı. Kaybolduğu bölgede tüm güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Yapılan aramalarda genç kız Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde bulundu. Çalışmada genç kızın kaybolduktan dört gün sonra ambulansla hastaneye götürüldüğü belirlendi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen genç kızın kaybolduğu ve hastaneye getirildiği 4 günlük arada kimlerle görüştüğü araştırılıyor. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ana Gore, 3 gün daha hastanede tedavi altında tutulacağı belirtildi. Polis anneyi arayarak ,Ana’nın hastanede olduğu haberini verdi. Hastaneye giden anne Liuba Gore kızının tedavisinin bitmesinin ardından kızını tekrar Moldavya'ya göndereceğini belirtti. AKŞAM
Son Güncelleme: 16.12.2014 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.