İstanbul’da Askeri Tabura Saldırı

Ölen ya da yaralanan yok. Olay yerinden kaçan otomobil ve içindeki şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:57
İstanbul’da Askeri Tabura Saldırı






 

İstanbul’da Askeri Tabura Saldırı

Ölen ya da yaralanan yok. Olay yerinden kaçan otomobil ve içindeki şüphelilerin yakalanmasına çalışılıyor

Büyükbakkalköy'de, Maltepe Cezaevi'nin içinde bulunan Askeri Koruma Taburu binasına doğru bir otomobilden 4 el ateş edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 12.30 sıralarında meydana gelen olay sonrası bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Söz konusu otomobil ve içindeki şüphelileri yakalamak için bölgedeki çalışmalar sürüyor. Olay yerinde saldırganların silahından çıkan mermilerin boş kovanları bulundu. 

Son Güncelleme: 30.07.2015 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2015-07-30 14:20:31

bu şerefsizlerin karin ağrisi simarikliktan kaynaklaniyor ak parti ve tayyip erdogan bunlari simartti simdi kotekle uslandirmaya calisiyorsunuz ama nafile terore yuz verilen ulkeler artik iflah olmaz kurt realitesini tanidik diyen demirel bunun buyuk bir hata oldugunu yillar sonra turkese itiraf etti tarih illa tekerrur etmek zorunda degil alfabesi, kulturu, yazili bir eseri bosverin bir kirik comlek kulpu bile olmayan toplumu millet yapmaya kalktiniz. bunlarin ne mimarisi ne yazili bir devlet belgesi ne insanliga biraktigi miraslari var kendilerini medlere adayan sapkin bir orgutun sacmaliklarini karsiniza alip adam yerine koyarsaniz bu yaptiklari az bile inanin