İstanbul'da kayıp olarak aranan çocuk, Şemdinli'de bulundu

Behçet DALMAZ/ HAKKARİ,() - HAKKARİ İl Jandarma Komutanlığı’nca 'Kaybolmayan Çocuklar Projesi' kapsamında yürütülen çalışmalarda, İstanbul’da kayıp olarak aranan bir çocuk Şemdinli İlçesi'nde bulundu. Şemdinli ilçesi...

04 Mart 2015 Çarşamba 09:39
İstanbul'da kayıp olarak aranan çocuk, Şemdinli'de bulundu






Behçet DALMAZ/ HAKKARİ,() - HAKKARİ İl Jandarma Komutanlığı’nca 'Kaybolmayan Çocuklar Projesi' kapsamında yürütülen çalışmalarda, İstanbul’da kayıp olarak aranan bir çocuk Şemdinli İlçesi'nde bulundu.
Şemdinli ilçesi Çemelluva köyü yakınlarında yol kontrolü uygulamasında, F.S. yönetimindeki otomobilde kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde, yolcu olarak bulunan ve açık ismi verilmeyen O.S.'nin İstanbul Sultangazi İlçe Emniyeti Çocuk Şubesi’nce 'Kayıp Şahıs' olarak arandığı tespit edildi.
Jandarma, 18 yaşından küçük olduğu belirten O.S.'yi Bitlis’ten gelen amcasına teslim ederken, sürücü F.S. ve aynı otomobilde yolcu olarak bulunan A.K. hakkında ise Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı’nca soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’nca başlatılılan 'Kaybolmayan Çocuklar Projesi', kapsamında vatandaşın ve çeşitli kamu personelin farkındalığını arttırarak olumlu yönde geri dönüşler alınmaya başlandığını belirtti. 

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.