İstanbul'da metrolar için bomba uyarısı: 5 bombalı araç aranıyor

Terör örgütlerinin İstanbul Metrosu'nda katliam saldırısına hazırlandığı istihbaratı polisi harekete geçirdi. Bu arada İstanbul emniyeti plakası belirlenen 5 aracı arıyor..

27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:17
İstanbul'da metrolar için bomba uyarısı: 5 bombalı araç aranıyor






İstanbul'da metrolar için bomba uyarısı: 5 bombalı araç aranıyor

Terör örgütlerinin İstanbul'da kanlı eylemlere hazırlandığı istihbaratı polisi harekete geçirdi. İstanbul Valiliği tarafından tüm ilçe emniyet müdürlüklerine gönderilen yazıda metro hatları için bomba uyarısı yapıldı. İstanbul Emniyeti ise tüm birimlere bomba yüklü olduğu iddia edilen 5 aracın plakasını dağıttı.

OSMANBEY - HACIOSMAN - TAKSİM HEDEFTE

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre TSK’nın IŞİD ve PKK hedeflerine yönelik bombardımanlarının ardından İstanbul Valiliği’nden kritik bir uyarı geldi: Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları için bomba uyarısı yapıldı.
İstanbul Valiliği’nin tüm ilçe emniyet müdürlükleri, şube müdürlükleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tem Dairesi Başkanlığı’na gönderilen bilgi yazısında Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları için terör saldırısı uyarısında bulunuldu ve güvenlik birimlerinden dikkatli olmaları istendi.

İSTANBUL POLİSİ BOMBA YÜKLÜ 5 OTOMOBİLİ ARIYOR

İstanbul Emniyeti, tüm birimlere bomba yüklü olduğu iddia edilen 5 aracın plakasını dağıttı. Son dakika haberine göre, bomba imha uzmanları olası bir tehlikeye karşı hazır tutuldu.
Sabah saatlerinde polis telsizlerinden yapılan uyarıda tüm ekiplerin söz konusu araçlar üzerinde dikkatli olmaları, görüldüğü anda çevre güvenliği alınarak bomba imha uzmanı ekiplere haber verilmeleri istendi. (KAYNAK Hürriyet)
Son Güncelleme: 27.07.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.