İstanbul'da terör operasyonu, 30 gözaltı, 36 kişi aranıyor

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabaha karşı 28 ilçede çok sayıda evde operasyon düzenledi. 30 kişi gözaltına alındı, 36 kişi ise aranıyor..

02 Ekim 2015 Cuma 09:40
İstanbul'da terör operasyonu, 30 gözaltı, 36 kişi aranıyor






İstanbul'da terör operasyonu, 30 gözaltı, 36 kişi aranıyor

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor. İstanbul polisi terörle mücadale şube müdürlüğü timleri tarafından yapılan operasyon sabaha karşı başladı. 28 ilçede eş zamanlı yürütülen operasyonda terör örgütlerine ait hücre evler didik didik arandı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 30 kişi sorgulanıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 05.00 sıralarında helikopter destekli 'terör' operasyonu gerçekleştirdi. 28 ilçede yapılan operasyonlarda 30 kişi gözaltına alındı, 36 kişi de aranıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Sultangazi, Bağcılar, Esenyurt, Başakşehir ve Esenyurt olmak üzere 28 ilçede, önceden tespit edilen adreslere özel harekat polisleri ve helikopter desteğiyle operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında TOMA ve 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarda cadde ve sokaklarda tedbir aldı. Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek verdi.
28 ilçede yapılan operasyonlarda 30 kişi gözaltına alındı, 36 kişi de aranıyor.
Son Güncelleme: 02.10.2015 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.