İstanbul'daki Şafak Vakti Yapılan Terör Operasyonu Polis Kamerasında

Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL,() İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 Kasım günü düzenlenen şafak operasyonu polis kamerasına böyle yansıdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından...

07 Kasım 2014 Cuma 17:32
İstanbul'daki Şafak Vakti Yapılan Terör Operasyonu Polis Kamerasında






Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL,() İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 Kasım günü düzenlenen şafak operasyonu polis kamerasına böyle yansıdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına eleman aktarımı eylemlerini gerçekleştirdiği tespit edilen şahıslara yönelik 05.11.2014 tarihinde İlimiz Sancaktepe, Sultanbeyi, Ümraniye, Pendik ve Beyoğlu İlçelerinde gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonlarda 9 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda; çok sayıda örgütsel doküman, dijital malzemeler, 2 adet tüfek, 2 tabanca ve silahlara ait çok sayıda dolu fişek ele geçirilmiştir. Yakalanan şahıslar ile ilgili soruşturma işlemleri devam etmektedir." Yakalanan ve basına görüntüleri verilen biri dürbün 2 tüfeğin ateş yeteneğiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

OPERASYON ANI POLİS KAMERASINDA
Şüphelilere düzenlenen operasyon polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde özel harekat polislerinin önce binalara girmeleri ardından da evlere girişleri yer alıyor. Açılmayan bir kapı koçbaşı ile kırılıyor. Ardından evlerde aramalar yapılıyor. Yatakların altı, dolaplar, tuvaletler dahil her yer aranıyor. Aramalarda silahların ve mermilerin bulunması ve şüphelilerin polis araçlarına bindirilmesi de yer alıyor.

(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.