İstiklal Caddesi'nde maganda dehşeti; Eşinin yanında taciz edildi

İstanbul'da yeni yıla dakikalar kala İstiklal Caddesi'nde kocasının yanında magandanın tacizine uğrayan Arap turist kadının çığlına polisler yetişti. Tacizci maganda vatandaşların tepkisiyle kısa sürede yakalandı.

01 Ocak 2018 Pazartesi 00:14
İstiklal Caddesi'nde maganda dehşeti; Eşinin yanında taciz edildi






İstiklal Caddesi'nde maganda dehşeti; Eşinin yanında taciz edildi

İstanbul yeni yıla girerken, her yılbaşı gecesinde yaşanan taciz olayına bir yenisi daha eklendi. Alkollü olduğu öne sürülen bir maganda, genç kadına kocasının yanında elle tacizde bulundu


İstiklal Caddesi'nde eşiyle gezen Arap kadını eşinin yanında taciz ettiği iddia edilen şahıs, güven timleri tarafından yakalandı. Korku dolu anlar yaşayan kadını eşi sarılarak sakinleştirmeye çalıştı


Taksim İstiklal Caddesi'nde bu yıl da tacizciler boş durmadı. Caddede eşiyle yürüyen Arap kadını iddiaya göre sözlü ve fiziki taciz eden şahsı kadının eşi tepki gösterdi.

Karı-koca tacizciyle kavga etmeye başlayınca olaya güven timleri müdahale etti. Güven timleri şahsı gözaltına alırken , kadın tacizciye bağırarak tepki gösterdi.

Korku dolu anlar yaşayan kadını eşi sarılarak sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan güven timleri tarafından gözaltına alınan şahıs polis merkezine götürüldü.Tüm bu yaşananlar ise kameralarca kaydedildi.

İKİ KADIN DAHA TACİZE UĞRADI

Taksim’de yeni yılın ilk dakikalarında oluşan kalabalıktan faydalanan iki kişi, iki kadını taciz etti. Tacizciler güven timleri tarafından fark edilip kıskıvrak yakalandı.
Taksim İstiklal Caddesi'nde alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen yeni yılın ilk dakikalarında oluşan kalabalıktan faydalanan iki kişi, iki kadına yaklaştı. Güven timlerinin olduğundan habersiz olan şahıslar iki kadını taciz etti. İki kişinin kadınları taciz ettiğini fark eden güven timleri şahısları kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Son Güncelleme: 31.12.2017 23:31
Anahtar Kelimeler:
MagandaTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.