İşyerindeki hırsızlık güvenlik kamerasında

Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Şehit Mustafa Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfede, geçen 9 Mart'ta meydana...

01 Nisan 2015 Çarşamba 18:01
İşyerindeki hırsızlık güvenlik kamerasında






Tolunay DUMAN/TARSUS (Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.
Şehit Mustafa Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfede, geçen 9 Mart'ta meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan polis, hırsızlığı 20 yaşındaki V.S. ile 19 yaşındaki Y.A.'nın yaptığını belirledi. İki şüpheli, aynı gün polisler tarafından çaldıkları 14 içki, 1 dizüstü bilgisayar, 180 telefon kartı, 985 marka sigara ve 360 TL bozuk para ile birlikte bir otomobilin içinde yakalandı.

Sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan V.S. ve Y.A.'nın işyerinden yaptıkları hırsızlık anının güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheliler, işyerinin kepengini demir makasıyla kestikten sonra kapıyı zorlayarak açıyor. Ellerindeki fenerle arama yapan iki şüpheli, çaldıklarını bir poşete koyduktan sonra işyerinden ayrılıyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.