İtfaiye seferber oldu, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti

BEYOĞLU Piyalepaşa Bulvarı üzerinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, önce önünde seyreden taksiye çarptı, ardından da park halindeki bir kamyonun altına girdi. Kazada, araç içerisinde sıkışan 2 kişi...

27 Mart 2015 Cuma 00:58
İtfaiye seferber oldu, vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti






BEYOĞLU Piyalepaşa Bulvarı üzerinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, önce önünde seyreden taksiye çarptı, ardından da park halindeki bir kamyonun altına girdi. Kazada, araç içerisinde sıkışan 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nın Dolapdere istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Veysel Tanrısevergil (33) yönetimindeki 34 GH 1730 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce önünde seyreden Serkan Kaya yönetimindeki 34 TEZ 69 plakalı taksiye çarptı. Ardından da, yol kenarına savrularak, park halinde bulunan 34 UR 2414 plakalı kamyonun altına girdi.

Kaza sonrası araç sürücüsü Veysel Tanrısevergil ve yanında bulunan Tanju Yıldız otomobil içerisinde sıkıştı. Taksi şoförü ise kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İTFAİYE SEFERBER OLDU, VATANDAŞLAR FOTOĞRAF ÇEKTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan 2 yaralıyı çıkarmak için seferber oldu. Bu sırada, kazayı görerek olay yerine gelen çok sayıda vatandaşın cep telefonu ile olan biteni görüntüleyip fotoğraf çektiği görüldü. Bir kadının da, yanında bulunan küçük yaştaki çocuğuna kurtarma çalışmalarını izlettiği dikkat çekti.

Ekipler, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu yaralıları araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı araç sürücüsü Tanrısevergil ambulansla İ.Ü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralı arkadaşı Tanju Yıldız da İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

“ABİM ÖLMEDİ DEĞİL Mİ?"


Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından, kaza haberini duyarak olay yerine otomobiliyle gelen sürücü Veysel Tanrısevergil'in kardeşi, aracından inerek çevredeki vatandaşlara, “Abim vardı arabada, nerede?" diye seslendi. Vatandaşlar “Abinin bir şeyi yok" diyerek yaralının kardeşini teselli etmeye çalıştı.

Olay sonrası son derece üzgün olduğu gözlenen yaralının kardeşi, çevredeki vatandaşlara “Hangi hastanedeler, ölmedi değil mi?" diyerek aracına bindi ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

Öte yandan, kaza olduğu sırada yolun boş olduğunu belirten taksi şoförü Serkan Kaya, “Müşteri alırım diye en sağ şeritten geliyordum. Bir anda ne olduğunu anlayamadım. Sağ tarafa savruldum. Onun nereden geldiğini bilmiyorum. Sonradan savrulup TIR'ın altına girdiğini gördüm" dedi.

Kaya, trafik ekipleri tarafından alkol muayenesi yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza nedeniyle, Piyalepaşa Bulvarı'nın Dolapdere istikametinde trafik akışı yarım saat boyunca durdu. Yol boyunca uzun araç kuyruklarının oluştu görüldü.

Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırılmasının ve hurdaya dönen otomobilin çekici yardımıyla cadde üzerinden kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.