İzmir'de 41 bin litre kaçak mazot ele geçti

İZMİR, () - İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde bir fabrikaya yakıt boşaltmak için gelen tankerde ve fabrikanın tanklarında toplam 41 bin 250 litre kaçak mazot ele geçirildi. Kente yüklü miktarda kaçak akaryakıt getirileceği bilgisini alan...

03 Mart 2015 Salı 12:43
İzmir'de 41 bin litre kaçak mazot  ele geçti






İZMİR, () - İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde bir fabrikaya yakıt boşaltmak için gelen tankerde ve fabrikanın tanklarında toplam 41 bin 250 litre kaçak mazot ele geçirildi.
Kente yüklü miktarda kaçak akaryakıt getirileceği bilgisini alan İzmir Emniyet Müdürlüğü  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Geçen pazar günü, kaçak akaryakıt yüklü bir tanker İzmir'e girişinden itibaren takibe alındı. Tankerdeki akaryakıtın Çiğli 'deki bir fabrikaya boşaltılmaya başlandığı sırada baskın yapıldı. Tankerde ve fabrikanın tanklarında, piyasa değeri yaklaşık 155 bin lira olan, toplam 41 bin 250 litre kaçak mazot ele geçirildi. 
Olayla ilgili olarak M.K., N.K. ve V.T. gözaltına alındı. Üç şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.