İzmirspor, haciz konulan midibüsünü 1 yılda yediemin deposundan çıkaramadı

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR, ()- İZMİRSPOR, altyapısından yetiştirdiği Galatasaraylı Yekta Kurtuluş'un lacivert- beyazlı kulübe bağışladığı midibüsü, aradan 1 yıl geçmesine rağmen hacizli olduğu Bornova'daki oto yediemin deposundan...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 13:37
İzmirspor, haciz konulan midibüsünü 1 yılda yediemin deposundan çıkaramadı






Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR, ()- İZMİRSPOR, altyapısından yetiştirdiği Galatasaraylı Yekta Kurtuluş'un lacivert- beyazlı kulübe bağışladığı midibüsü, aradan 1 yıl geçmesine rağmen hacizli olduğu Bornova'daki oto yediemin deposundan çıkaramadı.
Yekta, geçen yılın Mart ayında altyapıda forma giyen gençlerin servis aracı ihtiyacını karşılamak için futbolu öğrendiği İzmirspor'a midibüs satın aldı. Aracın ruhsatı kulübün üzerine yapıldı. Midibüs, Yekta Kurtuluş'un yanı sıra 'Taçsız Kral' Metin Oktay gibi unutulmaz futbolcuların fotoğraflarıyla giydirildi. Geçen yılın Ağustos ayında, alacaklı bir firmanın kulübe haciz işlemi uygulamasıyla el konulan servis aracı terk edildi.
2011'de Tahir Gürler başkanlığındaki yönetimin Osman Kibar Tesisleri'nde Adanalı bir firmaya yer altı borularını döşettiğini, ancak kesilen faturaya rağmen ödeme yapılmadığını dile getiren İzmirspor Başkanı Emin İşletir, şunları anlattı:

"Kulübümüzdeki yeni yapılanmada tüm icralı dosyaları temizledik, bir tek midibüsümüz kaldı. Ödemeler ve transfer dönemi nedeniyle bu konuyu aksattık. Önümüzdeki günlerde aracı icradan çıkaracağız. Altyapımıza yeni bir araç alacağız. Yekta'nın bağışladığı servis aracı da ufak tefek işlerimizi görecek. Avukatlık, icra masraflarıyla yaklaşık 20 bin TL ödememiz gerekiyor. Araç satışa çıkmasına rağmen talibi olmadı. Yeni bir icra gelmemesi için ödemeyi yapacağız."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.