Jandarmadan Kaçak Ve Sahte İçki Operasyonu

Kamil ATALAY/MANAVGAT, () - ANTALYA'nın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen operasyonda, bir evde çok sayıda kaçak içki, sahte içki ve sahte içki yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili...

06 Kasım 2014 Perşembe 17:08
Jandarmadan Kaçak Ve Sahte İçki Operasyonu






Kamil ATALAY/MANAVGAT, () - ANTALYA'nın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen operasyonda, bir evde çok sayıda kaçak içki, sahte içki ve sahte içki yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili 1 Alman gözaltına alındı.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Çolaklı Mahallesi Süleymanbeyli Caddesi'nde müstakil eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada,  çeşitli markalarda 88 kaçak içki, 120 sahte bira, 418 boş şişe, bira yapımında kullanılan 5 litre etil alkol, 100 gramlık 2 bira mayası, 500 bira şişesi kapağı, alkol ölçümlendirmesinde kullanılan 3 derece, 1 alkol basma pompası, 1 bira şişesi kapağı basma aleti, içki üretimi için 6 kitapçık, bilgi notları ile içki üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Ayrıca evde yapılan aramada pornografik içerikli 600 CD’nin de ele geçirildiği kaydedildi.
Olayla ilgili Alman H.J.M. gözaltına alındı. Manavgat’ta 10 yıldır yerleşik yaşadığı belirtilen H.J.M., jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.