Kabus gibi aile içi şiddet

Taylan YILDIRIM/İZMİR, () - İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde, T.Y., ev kadını eşini otomobilde döverken kaza yaptı. Eve götürüp dövmeye devam ettiği M.Y.'yi jandarma kurtarırken T.Y. de gözaltına alındı. Çeşme Ovacık Mahallesi'nde,...

06 Mart 2015 Cuma 16:26
Kabus gibi aile içi şiddet






Taylan YILDIRIM/İZMİR, () - İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde, T.Y., ev kadını eşini otomobilde döverken kaza yaptı. Eve götürüp dövmeye devam ettiği M.Y.'yi jandarma kurtarırken T.Y. de gözaltına alındı.
Çeşme Ovacık Mahallesi'nde, T.Y., aralarında bir süredir anlaşmazlık bulunan eşi M.Y.'yi telefonla arayıp gezmeye götüreceğini söyledi. Bu konuşmadan şüphelenen M.Y., yanına bıçak alıp eşinin aracına bindi. Yola çıktıktan kısa süre sonra T.Y., yanında bulunan tabancayı çıkartıp, eşi M.Y.'yi, öldürmekte tehdit etti, ardından da tabancanın kabzasıyla başına vurup yaraladı.
Bu sırada, yaşanan boğuşma nedeniyle kontrolden çıkan araç, çamura saplandı. Yakınlarının yardımıyla aracını çamurdan kurtaran T.Y., bu kez eşini, eve götürdü. Elektrik kablosuyla bağladığı eşini döven T.Y.'nin işkencesi saatler sürdü.
JANDARMAYA İHBARDA BULUNDU
Birara kız kardeşine telefon eden M.Y. yardım istedi. Kız kardeşin ihbarıyla adrese giden jandarma, komşu gibi davranıp kapıyı açtırdı. Talihsiz kadın koşarak dışarıyla çıkıp ekiplere sığındı. M.Y., koruma altına, T.Y. ise, gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda, olayda kullanılan ruhsatsız tabanca, bıçak, sopa ve elektrik kablosu bulundu. Jandarma karakolunda yaşadığı işkence saatlerini anlatan M.Y., Şiddet Önleme Merkezi'ne gönderildi. T.Y.'nin ise, sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye gönderileceği açıklandı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.