Kaçak alkol terörüne karşı operasyon: 56 gözaltı var

02 Aralık 2016 Cuma 19:58
Kaçak alkol terörüne karşı operasyon: 56 gözaltı var






Kaçak alkol terörüne karşı operasyon: 56 gözaltı var

İstanbul polisi, çok sayıda can alan kaçak alkole karşı yeni yıl öncesi operasyorlara ağırlık veriyor. İstanbul Fatih'te gelen bir ihbar üzerine iş hanına düzenlenen operasyonda kaçak içki çetesi çökertildi, 19'u yabancı uyruklu 54 kişi gözaltına alındı

Fatih'te bir iş hanına düzenlenen operasyonda, 3 bin şişe kaçak içki ele geçirilirken 19'u yabancı uyruklu 54 kişi gözaltına alındı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ve Güvenlik Büro ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Süleymaniye'de bulunan bir iş hanına operasyon düzenledi. Han içinde bulunan 27 dükkanda kaçak içki imal edildiğini tespit eden polis, aralarında viski, votka ve rakı gibi içkilerin de bulunduğu 3 bin şişe kaçak içkiye el koydu.

Polis ayrıca 4 bin boş içki şişesi, çok sayıda sahte bandrol ve etiket ele geçirdi. Baskın sırasında imalathanelerde çalışan 19'u yabancı uyruklu 54 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, yüzlerce şişe kaçak içki imha edilmek üzere toplandı.

Öte yandan, iş hanına gelen Fatih İlçe Tarım Müdürlüğü'nden yetkililer her cins içki ve markadan içeriklerinin ne olduğu ile ilgili analiz yapmak üzere numune aldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.