Kaçak nargile imalathanesinde mide bulandıran görüntüler

İstanbul Sultangazi'de bir apartmanın çatı katına yönelik operasyonda 1 tonun üzerinde satışa hazır kaçak nargile tütünü, 850 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi. 

14 Aralık 2018 Cuma 09:52
Kaçak nargile imalathanesinde mide bulandıran görüntüler






Kaçak nargile imalathanesinde mide bulandıran görüntüler



Vatandaşlar, etrafa yayılan pis kokudan şikayetçi olunca, kaçak nargile imalathanesinin varlığı ortaya çıktı. Yapılan operasyonda ortaya çıkan görüntüler ise pes dedirtecek cinsten 

Sultangazi'de çevreye kötü kokuların yayıldığı bir apartmanın çatı katına yönelik operasyonda 1 tonun üzerinde satışa hazır kaçak nargile tütünü, 850 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi. İmalathanenin hijyenden uzak kötü şartları dikkat çekti.


Sultangazi'de kötü koku şikâyetiyle bir apartmanın çatı katına operasyon düzenleyen polis ekipleri korkunç bir manzarayla karşılaştı. Kaçak nargile imalathanesi olan yerde ürünlerin çok kötü şartlarda üretilmesi bu kadarına pes dedirtti. Yetkililer, kaçak ürünleri kullananları çok ciddi hastalıklara yakalanabilecekleri konusunda uyardı.

Sultangazi'nin Uğur Mumcu Mahallesi'nde bir apartmanın çatı katından çevreye yayılan kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, söz konusu adreste kaçak nargile tütünü imalatı yapıldığını belirledi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gece saatlerinde imalathaneye operasyon düzenledi. Operasyonun ardından yapılan incelemede imalathanede hiçbir hijyen kuralına dikkat edilmeden üretim yapıldığı gözler önüne serildi. Polis ekipleri operasyonda 1 tonun üzerinde satışa hazır kaçak nargile tütünü, 850 kilogram işlenmemiş tütün, 214 kilogram glikoz, 470 kilogram aroma ele ile üretimde kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Kaçak Nargile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.