Kaçırdıkları kişiye etek giydiren çeteye operasyon

İzmir polisi, etek giydirdikleri kişinin kendi kendini silahla yaralatıp görüntüsünü sosyal medyada paylaştıran çeteye yönelik operasyon düzenledi. 10 kişi gözaltına alındı

18 Ekim 2017 Çarşamba 18:27
Kaçırdıkları kişiye etek giydiren çeteye operasyon






Kaçırdıkları kişiye etek giydiren çeteye operasyon


Aralarında çakıcı ailesinin sosyal medya editörlüğünü yapan bir kişinin de bulunduğu bir kişiyi kaçırarak etek giydiren çete üyeleri yakalandı.


İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir'de etek giyip silahla kendini yaralayan bir kişinin görüntüsünün sosyal medyada paylaşılması üzerine çalışma başlattı.


İzmir Emniyet Müdürlüğü Ekipleri'nin yaptığı çalışmada, kendisini yaraladıktan sonra tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kaçan kişinin T.Z. olduğunu belirledi. T.Z.'nin, Alattin Çakıcı ve ailesinin sosyal medya hesaplarının editörü olduğu tespit edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından T.Z'nin havalimanında bir grup tarafından karşılandığını ve havalimanından birlikte ayrıldıkları belirlendi. Çalışmalar sonrası T.Z.'yi kaçırdıkları belirlenen 10 kişi düzenlenen operasyon ile yakalandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Alattin Çakıcı'nın yeğeni F.Z.Ç'nin de İstanbul'da gözaltına alınıp İzmir'e getirildiği öğrenildi.
ŞİKAYETÇİ OLDU

Zanlıların, Erzincan'dan gelen T.Z'yi İzmir'de iki gün konaklattığı ve etek giydirip, Konak ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bir futbol sahasına götürdükleri, burada kendi kendini bacağından vurması için zor kullandıkları iddia edildi. İfadesinin ardından serbest bırakılan T.Z'nin şüphelilerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Çete içi hesaplaşma olduğu belirtilen olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.