Kadıköy'de motorsikletli kapkaçcı iki kişi yakalandı

Kadıköy'de motorsikletle  2 gün üst üste kapkaç yapan iki kişi polisin operasyonu ile yakalandı. Edinilen bilgiye göre üniversite öğrencisi Derya Taşhan 30 Ocak Cuma günü, Kadıköy Rıhtım'da yaya...

01 Şubat 2015 Pazar 11:02
Kadıköy'de motorsikletli kapkaçcı iki kişi yakalandı






Kadıköy'de motorsikletli kapkaçcı iki kişi yakalandı

Ramazan EĞRİ /İSTANBUL,()  Kadıköy'de motorsikletle  2 gün üst üste kapkaç yapan iki kişi polisin operasyonu ile yakalandı. Edinilen bilgiye göre üniversite öğrencisi Derya Taşhan 30 Ocak Cuma günü, Kadıköy Rıhtım'da yaya kaldırımında yürürken motosikletli iki kişi omuzunda asılı çantayı alarak kaçtı. Derya Taşhan motosikletli kapkaççıları uzun süre kovaladı ancak kapkaççılar olay yerinden hızla uzaklaştı. Derya Taşhan olay sonrası polis merkezine giderek çantasını çalanlardan şikâyetçi oldu. Çevrede bulunan kameraları inceleyen polis şüphelileri ve kullandıkları motoru takibe aldı, fotoğraflarını tüm polis ekiplerine dağıttı. Kapkaççılar 31 Ocak Cumartesi günü de Kadıköy Acıbadem Caddesi üzerinde bir kadının çantasını alarak kaçmaya başladı.

POLİS YAKALADI
Çevrede önlem alan polisler, kaçan kapkaççıları cadde üzerinde yakaladı. Kadıköy Asayiş ve Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan Eren Karaaslan (20) ve Tarkan Kulak (20) Asayiş büroya götürüldü. Şüphelilerin Ankara'da bir kurye şirketinde çalıştıkları 3 gün öncede Ankara'dan İstanbul'a geldikleri öğrenildi. Kapkaççıların polisteki işlemleri devam ediyor.

“ÇANTAMI ÇALDILAR"
Emniyete gelen Derya Taşhan basın mensuplarına yaptığı açıklamada öğrenci olduğunu belirterek, “Kapkaça uğradım. Çantamı çaldılar. Memur arkadaşlar beni aradı ve çantamın bulunduğunu söyledi. Çantamda değerli eşyalarım, kimliğim ve bankamatik kartım vardı. Memur arkadaşlarımız yakaladı, onlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAPKAÇ ANI KAMERALARA YANSIDI
Öte yandan Derya Taşhan'ın çantasının çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasında, Taşhan Kadıköy Rıhtımı'nda yaya kaldırımında yürürken görülüyor. Saniyeler sonra peşinden gelen bir motosiklet üzerindeki iki kişi Taşhan'ın çantasını alarak hızla uzaklaşıyor. Taşhan bir süre peşlerinden koştuğu da kameralara yansıyor.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.