Kadın Açık Cezaevi'nde olaylar çıktı, çok sayıda yaralı var

Denizli Bozkurt ilçesinde bulunan Açık Kadın Cezaevi'nde çıkan olaylarda çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar arasında cezaevi görevlileri de bulunuyor

07 Mayıs 2017 Pazar 23:23
Kadın Açık Cezaevi'nde olaylar çıktı, çok sayıda yaralı var






Kadın Açık Cezaevi'nde olaylar çıktı, çok sayıda yaralı var

Denizli'de Bozkurt Açık Kadın Cezaevi'nde mahkumların başlattığı olaylar sırasında çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Yararılar arasında cezaevi çalışanları ile güvenlik personelinin de bulunduğu bildiriliyor.

Cezaevi çevresinde güvenlik önlemleri artırılırken, çok sayıda ambulansın bekletildiği gözlendi. Olaylarda can kaybı olup olmadığı konusunda bir bilgi yok, Denizli Bozkurt İlçesi Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cezaevi çevresinde yoğun önlemler aldı.

ÇOCUK HÜKÜMLÜLERLE KORUMA MEMURLARI ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Denizli'nin Bozkurt İlçesi'ndeki Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü'nde kalan hırsızlıktan hükümlü 5 kız çocuğu ile infaz koruma memurları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada hafif yaralanan 7 hükümlü tedbir amaçlı sağlık kontrolünden, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olay bastırıldı.

Bugün saat 22.00 sıralarında Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü'nde 15-18 yaş arasındaki 12 kız çocuk hükümlünün bulunduğu bölümde
çocuklarla infaz koruma memurları arasında tartışma çıktı. Kavga kısa sürede büyürken, cezaevine sağllık ve itfaiye ekiplerinin yanısıra Denizli'den takviye polis ekipleri sevk edildi. Polis TOMA'larla cezaevi çevresinde güvenlik önlemi alırken, jandarma da cezaevi içierisinde olaylara müdaha etti. Hırsızlıktan hükümlü 5 kız çocuğunun infaz koruma memurlarıyla
tartışması sonucu çıktığı belirtilen olay, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.
VALİ ALTIPARMAK: KONTROL ALTINA ALINDI
Olayın hemen ardından cezaevine gelen Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olayın kontrol altına alındığı söyledi. Vali Altıparmak, olayın çocuk hükümlülerle infaz koruma memurları arasında  çıkan tartışmadan kaynaklandığını belirterek, 7 hükümlünün tedbir amaçlı sağlık kontrolundan geçirildiğini ve cezaevinde durumun normale döndüğünü açıkladı.
Çardak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturmayı yürütmek amacıyla soruşturma
başlattığı belirtilerken, Ceza İnfaz Kurumu psikoloğunun da Bozkurt ilçesine



 
Son Güncelleme: 08.05.2017 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.