Kadın hırsız son işinde yakalandı

Mustafa İNSAN/MERSİN () - MERSİN'de 4 ayrı evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 5 zanlıdan biri, son işinde yakalandı. Hırsızların soydukları evlerin bulunduğu apartmanlara giriş çıkışları da güvenlik kameralarınca kaydedildi. Merkez...

22 Mayıs 2015 Cuma 18:36
Kadın hırsız son işinde yakalandı






Mustafa İNSAN/MERSİN () - MERSİN'de 4 ayrı evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 5 zanlıdan biri, son işinde yakalandı. Hırsızların soydukları evlerin bulunduğu apartmanlara giriş çıkışları da güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Merkez Mezitli İlçesi'nin Yeni Mahalle'deki bir evde hırsız olduğu ihbarını alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerine gittiklerinde 4 kadının kaçtığını gördü. Kovalamaca sonunda hırsızlardan C.G. yakalanırken, diğer 3'ü kaçtı. Emniyete götürülen C.G.'nin daha önce de 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Sorgusunun ardından 4 ayrı hırsızlık suçundan adliyeye sevk edilen C.G., mahkemece tutuklandı.
Diğer şüphelilerin yakalanması polisin çalışması devam ederken, C.G.'nin yanında 4 kişiyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirdiği hırsızlık olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarına göre, apartmana gelen ikisi erkek 5 zanlı, etrafı gözetledikten sonra binaya giriyor. Zanlılar daha sonra asansörle çıktıkları bir daireden hırsızlık yaparak yaklaşık 20 dakika sonra binadan çıkıp hızla uzaklaşıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.