Kadın Mahkum Hastaneden Firar Etti

SİVAS, () - SİVAS Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü 45 yaşındaki Zeher G. tedavi için götürüldüğü hastaneden firar etti. Polis ekipleri kadın mahkumun yakalanması için çalışma başlattı. Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü...

24 Ekim 2014 Cuma 19:25
Kadın Mahkum Hastaneden Firar Etti






SİVAS, () - SİVAS Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü 45 yaşındaki Zeher G. tedavi için götürüldüğü hastaneden firar etti. Polis ekipleri kadın mahkumun yakalanması için çalışma başlattı.
Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Zeher G. akşam saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle infaz koruma memurları eşliğinde Numune Hastanesi acil servisine götürüldü. Yapılan muayenenin ardından tahlil için kan örneği alınan Zeher G., tuvalete gitmek için izin istedi. Tuvalete giden Zeher G., infaz koruma memurlarının kan tahlilini almaya gitmesini fırsat bilip acil servisin arka kapısından çıkıp firar etti. İnfaz koruma memurlarının durumu fark etmesi üzerine polise haber verildi. Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Zeher G.'nin bu yöne giden toplu taşıma araçlarına binebileceği ihtimaliyle otobüs ve tren garındaki ekipler uyarıldı. Zeher G.'yi yakalama çalışmaları sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.