Kadın öğretmen, kaportacı sevgilisini rehin aldı

Aksaray'da, dün akşam Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesi hareketli anlara sahne oldu. Bir okulda ana öğretmeni olarak görev yapan B.E.'nin (41) evinden gelen sesler üzerine, polisi aradı. B.E.'nin kapıyı açmaması üzerine

11 Mart 2019 Pazartesi 20:23
Kadın öğretmen, kaportacı sevgilisini rehin aldı






Kadın öğretmen, kaportacı sevgilisini rehin aldı

Anaokulu sınıf öğretmeni olan B.E. adlı kadın, evinde tartıştığı sevgilisi kaportacı Arif B.'yi sırtından önce bıçakladı, sonra da rehin aldı..

Aksaray son dakika, Aksaray'da ana sınıfı öğretmeni B.E. (41), evinde, tartıştığı kaporta ustası arkadaşı Arif B.'yi (40) omuzundan bıçaklayıp, rehin aldı. Polis, itfaiye merdiveniyle mutfak balkonundan girdiği evde, rehineyi bırakmaya ikna olmayan kadını, biber gazıyla etkisiz hale getirip, Arif B.'yi kurtardı..


Aksaray'da, dün akşam Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesi'ndeki bir apartmanın 4'üncü katında akılalmaz bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre apartman sakinleri, bir okulda ana öğretmeni olarak görev yapan B.E.'nin (41) evinden gelen sesler üzerine, polisi aradı. B.E.'nin kapıyı açmaması üzerine polis, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.


BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis, itfaiye merdiveniyle balkona çıkıp, açık olan kapıdan eve girdi. Polis, B.E.'nin omuzundan bıçakladığı Arif B.'yi elindeki bıçakla rehin aldığını gördü. Bir süre B.E.'yi ikna etmeye çalışan polis, sonuç alamayınca öğretmeni biber gazı sıkarak, etkisiz hale getirdi. Kurtarılan Arif B., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

"EVİME ZORLA GİRDİ, O BANA BIÇAK ÇEKTİ"

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen B.E., gazetecilere, ''Ben bıçaklamadım. O bana bıçak çekti. Yalan söylüyor. O evime zorla girdi. Gerçekten inanın bana'' dedi. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülen B.E., tedavi için Konya'ya gönderildi. Soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Aksaray Son Dakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.