Kadını Sokak Ortasında Yere Yatırıp Parasını Gasp Etti

ANTALYA'da, market alışverişi için evden çıkan 65 yaşındaki Fethiye Dölek, sokak ortasında kendisini zorla yere yatıran bir kişinin saldırısına uğradı. Dölek'in cüzdanındaki 200 TL'yi alan gaspçı kaçtı. Olay saat 13.30 sıralarında...

24 Kasım 2014 Pazartesi 16:10
Kadını Sokak Ortasında Yere Yatırıp Parasını Gasp Etti






ANTALYA'da, market alışverişi için evden çıkan 65 yaşındaki Fethiye Dölek, sokak ortasında kendisini zorla yere yatıran bir kişinin saldırısına uğradı. Dölek'in cüzdanındaki 200 TL'yi alan gaspçı kaçtı.
Olay saat 13.30 sıralarında Atatürk Mahallesi, 2648'inci Sokak'ta meydana geldi. Evinden çıkan Fethiye Dölek, markete gittiği sırada yanına yaklaşan 20- 25 yaşlarındaki bir kişinin saldırısına uğradı. Sokak ortasında Dölek'i zorla yere yatıran saldırgan, kadının elindeki cüzdanı aldı. Cüzdandaki 200 TL'yi alan gaspçı, koşarak uzaklaştı.
Çığlıklar atan Dölek'in yardımına çevredekiler koştu. Olay yerine gelen polis eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Fethiye Dölek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.