Kafeye ateş eden kıskanç genç iki polisi silahla yaraladı(2)

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören kız arkadaşı B.D.'yi T.K. ile arkadaşlığını kıskanan üniversite öğrencisi U.P., İstanbul'dan geldiği arkadaşları H.B, A.S ve S.G., ile Zübeydehanım...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:19
Kafeye ateş eden kıskanç genç iki polisi silahla yaraladı(2)






OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören kız arkadaşı B.D.'yi T.K. ile arkadaşlığını kıskanan üniversite öğrencisi U.P., İstanbul'dan geldiği arkadaşları H.B, A.S ve S.G., ile Zübeydehanım Parkı'na tüfekle ateş açması güvenlik kameralarına yansıdı. İş yeri kameralarında elinde pompalı tüfekle gelip koşarak ateş eden U.P. ve diğer arkadaşlarının kaçan T.K.'ye tabancayla ateş açmaları saniye saniye kameralara yansıdı. Genellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak geldiği çay bahçendeki kafeye ateş açıldığı anda büyük bir panikle sağa sola kaçanların kaydedildiği görüntülerde, canını kurtarmak isteyen genç bir üniversiteli öğrenci ateş açıldığı sırada büfe önündeki gazete stadının arkasına gizlenmesi kameralara yansıyor.

FOTOĞRAFLI

 

   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.