Kahramanmaraş'ta feci kaza; 8 ölü var

Kayseri Kahramanmaraş yolu üstünde Beşoluk Mevkii'nde bir kamyonla çarpışan minibüste bulunan 8 kişi can verdi. Yaralanan 8 kişi ise hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan minibüsün Ankara'dan yola çıktığı öğrenildi....

10 Şubat 2018 Cumartesi 11:33
Kahramanmaraş'ta feci kaza; 8 ölü var






Kahramanmaraş'ta feci kaza; 8 ölü var

Ankara'dan yola çıkan minibüs Kahramanmaraş Kayseri yolunda kaza yaptı. Kahramanmaraş'ta minibüsün kamyona çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen ilk bilgilere göre, Kahramanmaraş yönüne giden ve sürücüleri henüz belirlenemeyen 46 P 9627 plakalı minibüs, Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun Beşoluk mevkisinde 06 FZ 6350 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Minibüstekilerin Ankara'dan yola çıktıkları öğrenildi.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, kaza yerinde incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.