Kahramanmaraş'ta Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı

DİYARBAKIR'da eczanesinde öldürülen AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Kahramanmaraş'ta gıyabi cenaze namazı kılındı. İşlettiği eczanede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin düzenlediği silahlı saldırıda yaşamını...

01 Eylül 2015 Salı 15:01
Kahramanmaraş'ta Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı






DİYARBAKIR'da eczanesinde öldürülen AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Kahramanmaraş'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.
İşlettiği eczanede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin düzenlediği silahlı saldırıda yaşamını yitiren AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ulu Camii'de öğleleyin gıyabi cenaze namazı kılındı. Cami bahçesinde gıyabi cenaze namazı kılan partililer, dua ederek saldırıyı kınadı.
Grup adına basın açıklamasını okuyan AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay, saldırıyı kınayarak şöyle dedi:
"Rabbim, senin o büyük hayallerini gerçekleştirmeyi, memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hakim kılarak sana kıyan insanlık düşmanlarını kahretmeyi nasip etsin. Rabbim bize, senin gibi ismine yaraşır yaşamayı nasip etsin kardeşim. Şehidimiz Yunus Koca'nın yanı sıra; terör olaylarında şehit düşen başta bir kaç gün önce henüz 13 yaşındayken şehit edilen Fırat Sımpil olmak üzere tüm vatandaşlarımıza, doktorumuza ve güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.