KAMYON İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ  (Osmaniye), () - OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde mısır yüklü kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza, Kadirli - Osmaniye Karayolu Yalnızdut Mahallesi'nde...

22 Aralık 2014 Pazartesi 21:48
KAMYON İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 2 YARALI






Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ  (Osmaniye), () - OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde mısır yüklü kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Kadirli - Osmaniye Karayolu Yalnızdut Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Baloğlu yönetimindeki 21 J 8914 plakalı mısır yüklü kamyon ile karşı istikametten gelen Fatih Mehmet Beyazıt kontrolündeki 01 CCR 21 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobil yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada, otomobil şoförü 38 yaşındaki Fatih Mehmet Beyazıt, hayatını kaybetti. Yaralanan kamyon şoförü Ahmet Baloğlu ve yanında yolcu olarak bulunan kardeşi İdris Baloğlu ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.