Kamyonet ile duvar arasına sıkışıp öldü

ÇORUM'da hareket halindeki kamyonet ile duvar arasına sıkışan 40 yaşındaki Hamdi Kerman hayatını kaybetti. Çorum'un İskilip İlçe Karayolu üzerinde bulunan hayvan pazarına hayvan alım satımı için giden Hamdi Kerman, 50 yaşındaki Mustafa...

04 Mart 2015 Çarşamba 10:20
Kamyonet ile duvar arasına sıkışıp öldü






ÇORUM'da hareket halindeki kamyonet ile duvar arasına sıkışan 40 yaşındaki Hamdi Kerman hayatını kaybetti.
Çorum'un İskilip İlçe Karayolu üzerinde bulunan hayvan pazarına hayvan alım satımı için giden Hamdi Kerman, 50 yaşındaki Mustafa M.'nin kullandığı 19 ND 035 plakalı kamyonetin geri manevra yaptığı sırada, kamyonet ile duvar arasında sıkıştı. Kazada ağır yaralı olarak ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kerman, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.