Kamyonet, motosiklete çarptı: 2 ölü

Turgay İPEK/ERZURUM, () - ERZURUM'da bir motosikletle 55 kilometre uzaklıktaki Tortum İlçesi'ne giden 2 arkadaş, dönüş yolunda kamyonetin çarpması sonucu öldü. Kaza, gece yarısı Tortum İlçesi çıkışındaki akaryakıt istasyonu...

30 Haziran 2015 Salı 14:51
Kamyonet, motosiklete çarptı: 2 ölü






Turgay İPEK/ERZURUM, () - ERZURUM'da bir motosikletle 55 kilometre uzaklıktaki Tortum İlçesi'ne giden 2 arkadaş, dönüş yolunda kamyonetin çarpması sonucu öldü.
Kaza, gece yarısı Tortum İlçesi çıkışındaki akaryakıt istasyonu önünde meydana geldi. İftardan sonra yanına arkadaşı 23 yaşındaki Ahmet Ergün'ü alan 22 yaşındaki Kubilay Yunusoğulları, Tortum İlçesi'ne gitti. Burada bir süre gezen iki arkadaş dönerken girdikleri akaryakıt istasyonundan ana yola çıkarken Erzurum’dan Tortum’a giden 25 plakalı M.K. yönetimindeki kamyonet çarptı. İki arkadaş ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve özel bir şirkette dağıtım elmanı olan Ahmet Ergün yolda öldü.  Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne götürülen Kubilay Yunusoğulları ise, ameliyata alındı. Bir çağrı merkezinde çalışan Kubilay Yunusoğulları tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kaza ardından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü M.K., motosikletin ışığının yanmadığı için göremediğini öne sürdü. Yaşamını yitiren 2 arkadaş yarın öğlen namazından sonra Erzurum şehir mezarlığında toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.