KAMYONETİN ALTINA GİREN OTOMOBİLDE 4 KİŞİ YARALANDI

Doğan BİLMEZ / KAYSERİ, () – KAYSERİ’de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, Kocasinan İlçesi’ne bağlı Argıncık Mahallesi’ndeki mezarlık yanında meydana geldi. 34 yaşındaki Faysal Ulaş yönetimindeki 38...

28 Aralık 2014 Pazar 15:26
KAMYONETİN ALTINA GİREN OTOMOBİLDE 4 KİŞİ YARALANDI






Doğan BİLMEZ / KAYSERİ, () – KAYSERİ’de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza, Kocasinan İlçesi’ne bağlı Argıncık Mahallesi’ndeki mezarlık yanında meydana geldi. 34 yaşındaki Faysal Ulaş yönetimindeki 38 BZ 639 plakalı otomobil ile sürücüsünün  kimliği henüz öğrenilemeyen 38 BA 624 plakalı kamyonet çarpıştı. Kamyonetin altına giren otomobilde sürücü Faysal Ulaş, İbrahim Ulaş (29), Veysel Ulaş (34) ve 9 yaşındaki Sezer Ulaş yaralandı. Kaza sonrası kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı.
Yaralılardan Faysal Ulaş ile Sezer Ulaş 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, İbrahim ve Veysel Ulaş da Erciyes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.